Basis plattegrond

Onze basis plattegrond ontvangt u in de Floorplanners huiskleuren.
Het volgende wordt standaard ingetekend:

  • Het sanitair
  • De keukenopstelling
  • Openhaarden
  • Meterkasten
  • CV ketels
  • Ventilatie- en vaste kasten
  • Aansluitingen voor wasmachines, drogers, koelkasten,
   ovens, fornuizen en vaatwassers

Onze basis plattegrond biedt de juiste informatie om de gebruiker een goed en duidelijk beeld te geven over de woning.

Voor een feilloze overname van schetsen hebben wij een aantal tekenregels opgesteld.
Deze tekenregels voorkomen onduidelijkheden bij onze Floorplanners en hierdoor heeft u uw plattegronden snel en foutloos in uw bezit.

Klik hier voor onze tekenregels.

Extra’s

3D plattegronden

Geef de plattegrond een extra dimensie met een 3D plattegrond. Naast een zeer goede indruk, geeft een 3D plattegrond ook een duidelijk beeld van de ruimtes met onder andere de juiste hoogte van ramen, vloeren, muren en schuine daken. Voeg bij de bestelling de benodigde informatie of een doorsnede toe en wij vertalen deze naar een 3D plattegrond die met de werkelijkheid overeenkomt.

Ingericht

De woning wordt gestyled en ingericht met meubels. Hierdoor is de grootte van de ruimte veel beter in te schatten en kan de gebruiker zich een betere verbeelding maken. Voor het beste resultaat adviseren wij om de ingerichte plattegrond te combineren met de 3D plattegrond.

Perceeloverzicht

Voeg een kadastrale kaart van het perceel toe bij de bestelling en wij verwerken deze tot een perceeloverzicht. In het perceeloverzicht worden het bouwwerk, de externe bergruimtes en de gebouwgebonden buitenruimtes weergegeven. Voor het toevoegen van looppaden, bomen, struikjes etc. kiest u bij uw bestelling voor de extra ‘inrichten’.

Eigen logo

Voor een professionele indruk en de bescherming van uw plattegronden, plaatsen wij uw logo, watermerk of kader in de plattegrond. U ontvangt ook altijd de originele bestanden zonder deze toevoeging.

Eigen stijl & kleur

Wij verwerken graag uw huiskleuren in alle producten!

Stuur ons de kleurcodes of voeg deze toe bij de bestelling en wij verwerken deze in de plattegronden, meetrapporten en stijl voor de Floorplanner omgeving.

Floorplanner link, FML & Embedcode

U ontvangt bij alle plattegronden een link van de plattegrond die op de Floorplanner website gehost wordt. Het FML bestand kunt u gebruiken om de plattegronden op Funda te uploaden en de embedcode kunt u gebruiken om de plattegrond op uw eigen website te plaatsen.
Met de bovenstaande mogelijkheden kunnen de potentiele kopers goed gebruik maken van de interactieve opties van de Floorplanner in 2D en 3D. 

Wijzigingen

Standaard ontvangt u 1 gratis wijzigingsronde. Hierna zullen wij €4,- (ex. BTW) per wijzigingsronde in rekening brengen.

Indien de fout bij ons ligt, worden er uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht.